Tjänster

Vi gör bokföringen enkel och överskådlig för dig!

GRUNDEN FÖR ALLT

Bokföringstjänster är grunden för företagets ekonomiförvaltning och ett stöd för ledningen och beslutsfattandet. Vi gör bokföringen enkel och överskådlig för dig!

 

LÄS MER

SKATTBJÖRNENS VÄN

Vi tar hand om ditt företags beskattningsärenden punktligt och ser till att skattmasen inte kommer med överraskningar.

 

LÄS MER

FAKTURAHÖGENS ERÖVRARE

Hinner du inte sätta dig in i fakturaflödet? Vi erbjuder fakturerings- och betalningstjänster som gör att du kan fokusera på det viktigaste, dvs. på att få försäljning och utveckla ditt företag. Vi sköter en del av eller alla företagets löpande betalningar för din räkning.

LÄS MER

LÖNEDAGENS RÄDDARE

Lönedagen är månadens höjdpunkt – säkerställ att de anställda undviker besvikelser på bankkontot. Vi erbjuder övergripande tjänster och ser till att företagets lönehantering är uppdaterad och löper smidigt.

 

LÄS MER

Vi värdesätter våra kunder

Vi tror på ett pålitligt partnerskap, vi gör vad vi lovar, vi värdesätter våra kunder och varandra, investerar i professionell utveckling och aktuell utbildning, vi tar ansvar för IT-systemets funktionalitet.

Tutustu meihin
Vi är som en egen ekonomiförvaltningsavdelning på ditt företag

Vi är som en egen ekonomiförvaltningsavdelning på ditt företag

Företagets rötter går tillbaka till 1970-talet och det grundades 2001 när tre företag gick samman. Vår mission är att erbjuda mer övergripande ekonomiförvaltning vid sidan av traditionella bokföringstjänster.

LÄS MER

Aktuellt